Flaghejsningen

 

Solen stod højt over Skovgyden 10 hvor Anne og Torben bor. Det var fredag den 7. Juni og der var rejst festtelt i haven og grillen var klar.

Vi er blevet grønne spirer og har fået vores certifikater og nu skal det grønne flag hejses og fest skal der være.

Fra kl. 10 blev haven fyldt med glade gæster, dagplejebørn, forældre, bedsteforældre og mange andre. Panikken var lige ved at brede Sig da Jacob Holm kom med det der skulle være det store grønne flag som skulle hejses... Det viste sig at man havde glemt at sende det store flag med i pakken og i stedet lå der 6 små fine flag, men en snarrådig sjæl bandt dem sammen til en lang flagranke som kunne hejses i stedet for et stort... Og fint så det ud da det gled til tops og så var det jo ikke som alle de andres grønne flag.

Heidi bød velkommen og gav ordet videre til Jacob Holm, der skulle forestå flaghejsningen. Han holdt en fin tale om det at være barn og glæden ved at være det i naturen. Flagene kom op og så rigtig fine ud  der i solen og med den bakkede natur som baggrund. Tina Teglgaard fik ordet og gav fine ord med på vejen.

Efter alt det formelle var Torben grillmester og sørgede for at de pølser Danish Crown i Fåborg havde sponsoreret, blev grillet. Per Nielsen fra Brobyværk havde sponsoreret et par store skåle lækre friske jordbær og Ørnhøjs Auto havde flot sponsoreret is til alle - og det var det jo lige vejr til.

Der kom under festen bud fra Orla Brugs med fine bål redskaber og andet godt, det blev vi meget glade for og glæder os til at tage i brug!

Henad 11.30 var de små ved at være trætte og de store ved at være brugte - alle fyldt op af dejlige indtryk, mad og en glad formiddag som vi vil nyde at tænke tilbage på.

en stor tak til alle der mødte op og var med og selvfølgelig også til sponsorere.

Og vi andre... Vi fortsætter det gode arbejde og glæder os over at være i naturen med vores børn, se at de udvikler sig og tager det hele til sig - det er intet mindre end et fantastisk job.Cool

 

Tina Teglgaard taler.
De 6 små grønne flag ryger til tops v. Jacob Holm.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

27.11 | 10:59

Hej Dorte bor i Håstrup hun har tlf 62682288 mobil 61653389 Mvh Anne.

...
25.11 | 15:01

Det lyder rigtig godt. Tak for svar. Vi vender tilbage. Er der noget med i er flere, at der også er en ved håstrup??? Det er tættere på os nemlig.😊

...
25.11 | 11:03

Hej Michael og Camilla. I er meget velkomne til at ringe eller besøge os.Jeg bor Skovgyden 10 i Millinge. Tlf 22913219 Mvh Anne Christensen.

...
24.11 | 10:04

Hejsa. Vi vil meget gerne komme og se jeres dagpleje. Jeg kan ikke lige finde en adresse på jer eller et Tlf.
Mvh Michael og Camilla

...
Du kan lide denne side