Verdens bedste gæstepleje

Merle og Marie er gæstebørn i dag. De har en god leg igang med de faste børn.

Vi har verdens bedste gæstepleje! - og det er jo godt når vi dagplejere også skal holde ferie, fridage og på kurser.

Det sker også at vi kan blive syge. Så vil man blive kontaktet fra kontoret om morgenen, spurgt om man har behov for gæsteplads og har man det bliver man tilbudt en plads. Den beholdeR man så til man har fået besked, enten fra kontoret eller af gæstedagplejeren når man henter. Om at den faste dagplejer er klar til at modtage dit barn igen.

Dit barn vil blive tilbudt en plads hvor den voksne er 100% på, den voksne er i øjenhøjde med børnene og der vil aldrig være mere end maks fem børn i dagplejen. Vi oplever meget sjældent at et barn er ked af at være hos os!

Meget ofte kender barnet gæsteplejeren og de andre børn rigtig godt, da vi jo som regel er samlet en gang om ugen til børnehavebesøg eller heldags legestue. 

Er vi forberedt på at vores børn skal i gæstepleje vil vi, så vidt det er muligt sørge for at tage på besøg i gæstehjemmet, eller som minimum sørge for at skabe ekstra god kontakt når vi ses i legestue mm dermed opstår hurtigt fællesskab og tryghed mellem børn og voksne - samt nye legerelationer.

Barnet vil opleve at blive taget godt imod. Alle dagplejerne er professionelle, børnene bliver hørt og anerkendt og vi har et meningsfyldt samvær med barnet.

Når vi så får "vores egne" børn tilbage igen, er der altid nyt at fortælle, om nye oplevelser, nye legekammerater og beskeden om at de har hygget sig.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

07.06 | 09:22

Skønne billeder fra gode udviklende aktiviteter!

...
02.09 | 21:47
Fotoalbum har modtaget 6
22.05 | 21:52
Børnehave besøg har modtaget 3
22.05 | 21:52
Årsplan har modtaget 5
Du kan lide denne side